maanantai 15. heinäkuuta 2013

Viestit nettideittisivustolla — miten saada nainen vastaamaan

Jatketaas nyt tästä Näin teet täydellisen nettideitti-ilmoituksen ja aletaan viestitteleen. Lähtökohtana tässäkin se, että miehellä on hakusessa parisuhde.

Ihan ensinnäkin kannattaa lukea millanen sen naisen ihannekumppani on (jos se profiilista tulee ilmi) ja miettiä sitten vastaako itse kriteereitä. Jos siellä esim. ilmotetaan, ettei miehellä saa olla lapsia, niin miehellä ei sitten saa olla lapsia. Molempien sukupuolten edustajien olen kuullut ihmettelevän sitä, miksei em. asia mene jakeluun. Toki on ymmärrettävää, että kiinnostavan profiilin tullessa eteen halutaan kokeilla kepakolla jäätä. Sen kun kopistelet, mutta ei sitten kannata pettyä, jos vastausta ei kuulu.

Älä lähetä massaviestejä, se huomataan kyllä. Lue naisen profiili huolella. Poimi sieltä asioita, mihin viitata ja tee tarkentavia kysymyksiä. Me halutaan heti tuntee olevamme spesiaaleja! Meitä ei kiinnosta vastata, jos mies lähettää sellaisen viestin, minkä voi lähettää kenelle tahansa.

Voit aloittaa viestin esim. kertomalla pitäneesi naisen profiilista, mutta siihen kannattaa lisätä syy siihen MIKSI kiinnostuit juuri hänen ilmoituksestaan. Kerro siis mikä se juttu oli, mikä sai sut kirjottamaan. Pelkkä tykkäämisilmotus on liian laimea aloitus.

Me ei useinkaan vaivauduta vastaamaan "Mitäs mimmin iltaan?"-tyyppisiin viesteihin, jollei miehen kuva herätä suurta kiinnostusta (ja sitä kautta koko profiili). Eli ei kannata ihan noin yksinkertasella lähtee yrittään.

Älä esitä tunkeilevia kysymyksiä heti ekassa viestissä, jottet vaikuta liian hyökkäävältä. Esim. naisen suhdehistoriasta utelu ei myöskään kannata.

Älä anna nimeäsi ja puhelinnumeroasi heti, jottet vaikuta tyhmältä ja epätoivoiselta. Ei kukaan "normaali" ihminen jakele yhteystietojaan ympäriinsä tutustumatta edes jotenkin ensin. 

Ei kaksimielisyyksiä. Ei, vaikka ne olis susta harmitonta huumorimielessä tehtyä kiusoittelua. 

Älä kuvaile ulkomuotoasi viestissä. Äläkä vaan kerro pituuttasi ja painoasi (osataan lukee sun profiilista, sinne ne kannattaa laittaa). Ei mitään mittoja, kiitos! Me ei esim. haluta heti kättelyssä saada sellasta infoo, että olet "hyvin varusteltu". 

Ei minkäänlaisia viittauksia astrologiaan, jollei nainen mainitse siitä jotain profiilitekstissään. Älä edes kutsu itseäsi esim. oinasmieheksi. Kaikki naiset eivät usko, eivätkä ole kiinnostuneita astrologiasta. Jos alat tähtimerkeistä höpisemään vaikutat yliyrittävältä. 

Älä hehkuta rakastuneesi nähtyäsi naisen ilmoituksen. 

Älä kehu naisen kuvaa ihan ylenpalttisesti. Toki voit kertoa naisen kauneuden tehneen suhun vaikutuksen, kyllähän me ulkonäkökehuista tykätään. Mutta älä nosta ulkonäköseikkoja kaiken muun yli.

Edellisessä tekstissäni antamani ohjeet profiilitekstin luomiseen pätevät myös viesteihin. Vältä siis kliseitä, anna itsestäsi hyväntuulinen kuva, ole kiinnostunut. KYSELE. Älä oleta naisen vastaavan viestiin, missä kerrot itsestäsi etkä kysy mitään. Niin ei hyvin todennäköisesti tule tapahtumaan. Pidä naisen mielenkiintoa yllä olemalla enemmän kiinnostunut hänestä kuin itsestäsi kertomisesta. 

Ehdota tapaamista muutaman viestin jälkeen. Suosittelen tekemään sen aika nopeasti, jottei nainen kyllästy ja löydä muita viestittelykumppaneita, joilta hän saa treffikutsuja nopeammin kuin sulta. Esim. jos viestittelette lähes päivittäin, pyydä naista treffeille viikon sisällä. Viestien sisällöstä riippuu miten pian treffikutsu olisi tehtävä. Nopeen toiminnan mies voi onnistuneesti heittää kutsun jo ensimmäiseen viestiin. Jos mielelläsi teet hieman enemmän tuttavuutta ennen treffejä, älä pidä viestien välillä pitkiä taukoja (päiviä). Naisen kiinnostus saattaa alkaa nopeasti kuihtumaan, jos hän huomaa sun käyvän saitilla, muttet vastaa hänelle. Tuolla tyylillä saat itsesi vaikuttamaan pelurilta, jolla on liian monta rautaa tulessa. Nainen ei halua tuntea olevansa vain yksi monista vaihtoehdoista, joita pallottelet. Suosittelen keskittymään pieneen määrään naisia kerralla ja sopimaan tapaamisia aika ripeään tahtiin. Sillä tyylillä sulla pysyy pallot paremmin ilmassa.

Miehet valittaa siitä kun naiset ei oma-alotteisesti kirjoita, eivätkä monesti edes vaivaudu vastaamaan viesteihin. Jonkinlainen epäsuhta saiteilla siis valitettavasti taitaa vallita. Mut ota nyt ohjeista onkees ja onnee matkaan!

Halein
Sade

P.S. Lue myös Kokemuksia nettideittailusta

8 kommenttia:

  1. Helmi & Sade: "Miehet valittaa sitä kun naiset ei oma-alotteisesti kirjoita, eivätkä monesti edes vaivaudu vastaamaan viesteihin. Jonkinlainen epäsuhta saiteilla siis valitettavasti taitaa vallita. Mut ota nyt ohjeista onkees ja onnee matkaan!"

    Kyllä siellä epäsuhta on. Kuten aikaisempaan kirjoitukseen vastasinkin, miehiä on moninkertainen määrä.
    Vaikka elämmekin tasa-arvon maailmassa ei kaikki ole täysin tasa-arvon läpitunkemaa. Naisten ja miesten välisessä kanssakäymisessä on edelleenkin kirjoitettuja ja varsinkin kirjoittamattomia sääntöjä.

    Ensinnäkin mies kosiskelee ja tekee aloitteita. Se on nainen joka tarkkailee, arvostelee ja tekee ratkaisut. Näin se menee. Ja näin on mennyt jo vuosisatoja ja tuhansia. Aina siitä saakka kun luolamies lakkasi käyttämästä nuijaa aseenaan naisten iskennässä. Piti niin sanotusti ruveta panostamaan omaan markkina-arvoonsa ja ihmissuhdetaitoihinsa.
    Tämän tosiasian ovat oivaltaneet ns. "pelimiehetkin" vaikka mitä puhuttaisiin heidän kaatotaidoistaan.

    Tutkivaa deittailua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas! Toistan tässä nyt vähän itseeni, jos joku muukin käy lukemassa... Kävin siis vähän itsekin tutkailemassa ja eräällä suositulla kotimaisella deittisivustolla 18-60-vuotiaita heteromiehiä on mun laskelmien mukaan 65,5%. Eli tilanne ei numeroiden valossa ihan niin toivottomalta näytä, vaikka naisia selkeästi vähemmän onkin.

      Oon sun kanssa samaa mieltä tosta, että edelleen osa pitää "vanhanaikaisista säännöistä" kiinni, esim. monet naiset odottavat miehen ehdottavan tapaamista. Jos mies ei sitä tee, hänen katsotaan olevan niin saamaton nahjale, ettei häneen kannata jäädä aikaa tuhlaamaan. Innokkaampia ja alotteellisempiakin kun löytyy. Toki löytyy paljon niitäkin naisia, jotka tekevät alotteita ja ehdottavat treffejä. Mutta! Miehiltä kuulee sellastakin joskus, etteivät aktiivisemmista naisista innostu. Että jopa ihan turn-offina toimii naisen alotteellisuus...

      Sade

      Poista
  2. Jonkin verran kokemuksia netin treffipalstalta ja kuten tekstissäkin luki niin kannattaa ehdottaa tapaamista jo parin päivän kirjoittelun jälkeen. Jos toinen ei lähde niin ei ainakaan hukkaa aikaa ja sitten ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. Eikä kannata rakentaa pään sisällä toisesta minkäänlaisia ennakkokäsityksiä vaan menee treffeille avoimin mielin uusia ihmisiä tapaamaan. Siten ei tuu pettymyksiä, eikä ainakaan itseäni jännitä niin paljoa kun ei juuri tiedä toisesta mitään niin juttuakin riittää :)

    Ja vinkiksi että niiden todella pienten ja vähän rakeistenkin profiilikuvien takaa voi paljastua oikeita helmiä! Älä kysy toisesta parempia kuvia vaan mee tapaamaan jos profiiliteksti on kans mielenkiintoinen.

    Ja ne puhelimet äänettömälle, eikä puhuta tai udella existä!

    Mies 30v

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Kiitos paljon kommentista! :) Joo ei saa kysellä lisäkuvia. Toi jäikin tosta mun tekstistä pois. Tärkee juttu!

      Sade

      Poista
  3. Valmontin varakreivin kykyjä katsellen täytyy hieman ihmetellä, kuinka täydellinen Ruuneberi vaaditaan, jotta suomi-nainen suostuu kirjoittelun perusteella treffeille. Sukat jaloissa pyörittäviä viestejä kirjoittelevat ovat ehkä perineet tai oppineet jotain Valmontilta, mutta suurin osa ei kyenne kirjalliseen hurmaamiseen, mutta ehkäpä aina joku joskus saa riittävästi mielenkiintoa osakseen.

    Yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa, itse ehkä mieluummin päädyn treffeille ihan ilman kuvia, koska jo yksi huonokin kuva (saati hyvä) luo helposti vääriä mielikuvia, halusi tai ei. Mielikuvien syntymistä tekstinkään perusteella on liki mahdoton välttää, saati kuvan perusteella.

    Kysele?
    Kyseleminen ehkä osoittaa mielenkiintoa, mutta neuvo on kuin lapsille, jos et tiedä, kysy. Toki, askarruttavaa asiaa on sopivaa ja syytäkin kysyä. Mutta mikäli nainen on kykenemätön kertomaan mitään kysymättä, niin aika puurekeä mies joutuu silloin vetämään.

    Vai tarkoitetaanko ehkä, että kun mies on kiinnostunut, muttei niin hullaantunut, ettei kykenisi itseään hallitsemaan, mutta nainen sen sijaan on hullaantunut, tai pitäisi olla, mikäli mies osaa asiansa, niin nainen ei kykene ajattelemaan mitään saati vastaamaan kysymyksettä.

    Ajatusko siis on, että mies vastaa keskustelun kulusta ja sisällöstä kysyen naiselta itseään kiinnostavia asioita ja vähäsanaisistakin vastauksista pitäisi aina osata viedä keskustelua eteenpäin? Suuntaan, jota nainen vähäsanaisilla vastauksillaan yrittää osoittaa ...

    Tätä tarkoitin aiemmin kun sanoin, että naisia on periaatteessa kahdenlaisia, suorasanaisia ja vihjailevia, ja ehkä jotain siltä väliltä.

    Ylipäätään kenen tahansa käyttäytyminen kirjallisessa keskustelussa ja elävässä elämässä voi olla hyvin erilaista, henkilöstä riippuen. Silti päätös tapailun aloittamisesta tehdään vain toisen eli kirjallisen viestinnän perusteella ja mahtava keskustelullinen persoona saattaa jäädä tapaamatta suhteen kannalta täysin toissijaisten tekijöiden perusteella. Ei silti, lievää korrelaatiota saattaa olla viestinnän tavoissa sekä kirjeissä että naamatusten, mutta erittäin vaihtelevasti, eikä koskaan voi tietää, päteekö yleistys juuri silloin, juuri häneen.

    - poitsu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuva kannattaa laittaa ihan jo senkin takia, ettei monet selaile kuvattomia profiileja ollenkaan.

      Kysely on erittäin tärkeetä! Tottakai pitää osata kertoa asioita ilman kyselemistäkin. Enkä tietenkään tarkota, että miehen pitäisi yksin vastata keskustelun kulusta ja sisällöstä. Mutta! Jos mies ei mitään kysele niin nainen olettaa, ettei häntä kiinnosta. Niin se vaan menee.

      Sade

      Poista
    2. Aikamonesti on kyllä valitettavasti niin, että vaikka laitat minkälaisen viestin, niin sillä ei ole yhtään mitään väliä, jos miehen naama ei naista miellytä tai se ei löydä kuvasta lihaksia. esim. Eikä sillä, ei ole tarkoitus olla katkera tai mitään, pieni huomio vain. :)

      Poista
  4. Itse sinkkuna ollessa olen varonut näitä treffipalstoja. Ja teen kyllä huolella ns. taustatyön, etten ihan kenelle tahansa viserrä mitään. Ihan ok naamalla ja tarkoin harkituilla, ei liian pitkillä viesteillä ei usein tule vastausta. Profiilissa käydään, mutta siihen se jää. Tämä loukkaa miestä, ja tätä tapahtuu niin paljon, että en ihmettele jos joku herkkähipiäisempi tästä enemmänkin suuttuisi. Nämä deittimarkkinat; Naisten markkinat täysin.

    VastaaPoista